Kvinnans Tao & Mannens Tao
Skapa Hälsa med Din Sexuella Energi

Böcker för dig som vill omfamna din sexuella energi och använda denna kreativa kraft
för att generera välmående och en hälsosam kropp.

”Källan till både hälsa och njutning finns inom dig”
Provlyssna på ljudböckerna på souncloud!

Finns tillgängliga på Storytel, Nextsory och Bookbeat!

Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!

Du får en djupare förståelse för hälsofördelarna med en sexualitet som används även för välbefinnande och inte bara för nöje. För att göra detta behöver du gå in i dig själv och få fatt på kroppens visdom och hitta sätt att balansera känslorna. På vägen dit kommer du att lära känna din feminina essens och lära dig viktig kunskap om kvinnans anatomi och erotiska flöden, inklusive kvinnlig ejakulation. Bland det viktigaste en kvinna kan göra idag är att återta makten över sin kropp, kraften in sin livmoder och återerövra fömågan till orgasm. Enligt Tao är sexuell energi också kopplad till kreativitet och förmågan att uppfylla ditt hjärtas önskemål och ditt syfte i livet. Den Taoistiska teorin om hur du kan kultivera din livsenergi och sexualla energi är grunden för övningarna i denna bok.

Jag önskar dig en njutbar resa!

Du kommer lära dig om:
Taoism och Sexuell Qigong
Kvinnans Genitala Anatomi
Kvinnliga Prostatan
Orgasm och Ejakulation
Pelvic Floor Awareness
Menopause och Hormoner
25 Informativa Illustrationer i Färg
15 Taoistiska Övningar

Provläs Kvinnans Tao

Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft!

Du får en djupare förståelse av hälsofördelarna med en sexualitet som används även för välbefinnande och inte bara för nöje. För att göra detta behöver du gå in i dig själv och få fatt på din djupaste och kärleksfullaste natur och skapa emotionell balans. Bland det viktigaste en man kan göra idag är att återknyta kontakten med sina känslor. På vägen dit kommer du att lära känna din maskulina essens och lära dig att förlänga din förmåga till sexuell njutning. Enligt Tao är sexuell energi också kopplad till kreativitet och förmågan att uppfylla ditt hjärtas önskemål och ditt syfte i livet. Den Taoistiska teorin om hur du kan kultivera din livsenergi och din sexualla energi är grunden för övningarna i denna bok.

Jag önskar dig en njutbar resa!

Du kommer lära dig om:
Taoism och Sexuell Qigong
Mannens Genitala Anatomi
Orgasm versus Ejakulation
Olika orgasmiska uttryck
Pelvic Floor Awareness
Andropause, Testosteron och Prostatan
25 Informativa Illustrationer i Färg
15 Taoistiska Övningar

Provlyssna på – Mannens sexualitet

Utdrag ur lektörsomdöme ”Kvinnans Tao” Bibliotekstjänst, februari 2012:

Författaren har gedigen utbildning inom flera olika kroppsterapier, som t.ex. qigong, olika massagetekniker, reiki, örter och andra alternativa behandlingsformer och har länge arbetat med dessa. Boken Kvinnans Tao fokuserar på att söka ett slags urkraft som finns inom oss. Genom denna kraft kan man lägga grunden till en bättre hälsa, en större kroppslig och mental medvetenhet och att hitta den kvinnliga essensen eller den sexuella energin. Boken är uppbyggd av två delar, där den första är ett teoriavsnitt om taoism och qigong. Fokus ligger på kvinnans anatomi och erotiska flöden. Den sista delen beskriver 15 taoistiska övningar som vägleder
till att finna eller skapa ett naturligt flöde i kroppen. Texten känns vederhäftig, språket är enkelt och det är lätt att följa övningarna. – Anna-Karin Lindberg

Utdrag ur lektörsomdöme ”Mannens Tao” Bibliotekstjänst, maj 2014:

Det finns massor av rådgivande litteratur med ”österländska” förtecken om välmående och sexualitet för både par och kvinnor. Därför är det befriande att i bokvimlet finna en som uteslutande handlar om mannens sexualitet och där begrepp som andropaus (”mannens klimakterium”) och mannens P-punkt förklaras. Det är sällsynt och angelägen läsning, inte minst för kvinnor som vill veta lite mer om hur män fungerar kroppsligt (i samma mån som män med fördel bör läsa Kvinnans tao. Vägen till glädje, njutning och livsenergi, 2011, av samma författare). Till bokens styrkesidor hör de föredömligt enkla men instruktiva teckningarna och ett uttömmande, alfabetiskt uppslagsregister. Boken är i huvudsak indelad i en ”teoretisk” del, där begrepp som taoism, qigong och anatomi avverkas samt en övningsdel med beskrivningar om hur mannen själv kan hänge sig åt exempelvis prostatamassage. Iréne Andersson har i mer än 20 år arbetat med friskvård och är även certifierad qigonginstruktör.
 Rolli Fölsch

I dessa böcker beskriver Irene Andersson hur du kan få tillgång till dina inre resurser, och därigenom leva ett rikare och mer glädjefullt liv där du själv tar ansvar för din egen sexualitet och njutning. Din lust tillhör din livsenergi och hur du är med din sexualitet påverkar både hälsa och välmående. 

”Försök att föreställa dig hur du skulle välja partner om attraktionen inte styrdes av mer eller mindre otillfredsställda erotiska begär och omedvetna känslomässiga behov. Det betyder inte att lusten inte finns där, den är bara mer avsiktlig och närmare kopplad till ditt hjärtas verkliga önskan och behov”.

En kvinna som ensidigt söker intimitet utan förmågan till sexuellt engagemang, är lika halv och ofullständig som en man som bara söker utlösning och orgasm utan förmågan att engagera sig emotionellt

 

Share This