Kurser i Sexuell Hälsa med Tao

Tao och grunden för sexuell hälsa
Tao och qigong har länge varit min största inspirationskälla. Det har alltid gett mig en pålitlig plats för återhämtning, glädje och utforskande. Här erbjuder jag Taoistisk sexuell qigong, träning som ger kunskap och verktyg för att stärka din livskraft, såväl som mer utforskande kurser av din erotiska potential. För både män och kvinnor.

Genom åren har jag dessutom uppfattat en ganska stor förvirring vad gäller kvinnans anatomi och erotiska zoner och flöden. Därför är det en del av min mission att lysa upp kring detta, inte minst för att Tao poängterar vikten av att förstå sin kropp för att förstå sig själv. Även synen på mannens sexualitet och potential är redo för en uppdatering.

Hemma i din egen kropp
Alla hälsosamma relationer börjar med en hälsosam relation med dig själv. Med Tao får du övningar som hjälper dig att vända fokus inåt, grunda dig i din kropp och bli mer intim med dig själv. Du lär dig hur du kan väcka upp och guida din sexuella energi. Föreställ dig vilken glädje och attraktionskraft du skulle ha om du kände dig hemma i din egen kropp. Om du hade ett självklart självvärde och bemästrade din orgasm.

I en avslappnad kropp är det lätt för sinnet att bli stilla. Det är överraskande hur mycket energi som kan uppstå ut stillheten. Det är inom oss svaren finns. Övningarnas kraft har ständigt överraskat och återupprepats och jag har själv upplevt läkandets magi i min egen kropp flera gånger.

För vem?
Mina kurser och föredrag vänder sig till dig som är redo att vidga din syn på sex, lust och njutning. Hur fungerar vi, vad är möjligt, hur gör man? Jag kombinerar västerländsk forskning om våra kroppar och orgasmens anatomi med taoistisk visdom och andra tanke-traditioner som ser till helheten.

Du får en bra grund att utgå ifrån, vare sig du vill fortsätta med mer ”utmanande” kurser i sexualitet eller bara vill fortsätta utforska själv. Eller har du kanske redan gått flera kurser, men vill fördjupa relationen till din kropp och bli mer receptiv till dina mer subtila energier. Jan 2023 startar utbildning för dig som vill bli instruktör och bidra till ökad medvetehet och Sexuell Hälsa med Tao!

Gratis intro 17/10 IRL och 20/10 via Zoom. Se nedan!

Kurser 2022

Wuji Gong Kurs


21-22/10 Stockholm
4-5/11 Visby
11-12/11 Göteborg
18-19/11 Falkenberg

Fre kl 18.00 – 21.00 & lör kl 10.00 – 17.00!

Kom med och lär dig denna underbara och kraftfulla qigong form. WuJi Gong är fantastisk, för att det är en så enkel, skön och flödande form, som snabbt leder till närvaro, frid och avslappning. Regelbunden träning gör att det blir lätt att hålla kontakt med det som är viktigt i livet. Den tillåter balanserad energi från vår omgivning att integreras i vår fysiska kropp och i vår energikropp. Ett utrymme skapas där det blir naturligt att ta emot det som är. Jag har undervisat i qigong i över tjugo år och detta är en av mina favoriter som alltid givit mig en pålitlig plats för återhämtning, glädje och utveckling. Wuji gong är lätt att lära sig och tar ca 15-20 min att utföra. Se del av formen här!

Dela gärna FB event: Stockholm!   Visby   Göteborg   Falkenberg

 

Detaljer och innehåll

Wuji gong är en djupt transformerande qigongform och rörelsemeditation. Varje rörelse är exakt utformad där du tar kontakt med kraftena i ovan och nedan och i de olika väderstrecken. Den är grundande och regelbunden träning gör att det blir lätt att hålla kontakt med din sjäskraft och hålla livsenergin flödande. Ett utrymme skapas där det blir naturligt att vara med det som är, där vi kan omfamna både kropp och själ och låta vår potential få blomma. 

Kursinnehåll:
* Teori och bakgrund.
* Uppvärmningsövningar.
* Wuji gong formen.

Utbildningen riktar sig till dig som vill hitta ett enkelt skönt sätt att hålla balansen i tillvaron. För dig som är redo att träna regelbundet och gå vidare och vill undervisa i Wuji gong erbjuder jag även lärarträning.

Din guide för denna kurs är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till de böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena, som även finns på engelska,  kommer att kunna köpas imder kursen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

21/10 fre kl 18.00-21.00
22/10 lör 10.0-17.00
Wuji Gong Kurs. IRL Stockholm, Solrosen, Rapsg. 3. Kostnad: 1.200:- Swish 123 144 7671 eller BG: 379-4807
Anmälan via bokaknappen!
Frågor: info@bodycoach.nu (0739-483943)
4/11 Fre kl 18.00-21.00
5/11 Lör 10.00-17.00
Wuji Gong Kurs. IRL Visby, Gotland. Kostnad: 1.200:- Swish 123 174 8706 eller PG: 6493598-6.
Anmälan till mail: monika@phenix.se (0708-338914)
11/11 Fre kl 18.00-21.00
12/11 Lör 10.00-17.00
Wuji Gong Kurs. IRL  Feldenkreisskolan, Göteborg. Kostnad: 1.200:- Swish 123 144 7671 eller BG: 379-4807
Anmälan via bokaknppen!
Frågor: info@bodycoach.nu (0739-483943)
18/11 Fre kl 18.00-21.00
19/11 Lör 10.00-17.00
Wuji Gong Kurs. IRL Glommen, Falkenberg.. Kostnad: 1.200:- Swish 123 144 7671 eller BG: 379-4807
Anmälan via bokaknppen!
Frågor: info@bodycoach.nu (0739-483943)

 

GRATIS INTRODUKTION

Utbildning och fördjupning i ”Sexuell hälsa med Tao”

6 månaders program 2023!

För dig som vill veta mer om utbildningen i Sexuell hälsa med Tao för kvinnor som startar i januari 2023. Eller är nyfiken på Tao. Under kvällen blir det en introduktion till Tao och den sexuella qigongen, utbildningen och samt möjlighet för frågor. Du får även prova på en taoistisk övning. Anmälan via boka-knappen här brevid. Frågor sänds till: info@bodycoach.nu. Läs mer om utbildningen här!

Dela gärna FB event!

Detaljer och innehåll

Nu är det äntligen dags att erbjuda en fördjupande utbildning i dessa upplyftande taoistiska övningar för kvinnor. 6 månaders program för dig som vill lära mer om Sexuell hälsa med Tao startar jan 2023.

För dig som är redo att:
* vill utforska och vara med och bidra till ökad sexuell medvetenhet och hälsa.
* främja ett mer bejakande förhållningssätt till våra kroppar.
* sprida kunskap om hur vi fungerar, om erotiska zoner och flöden.
* förstå hur sexuell energin kan användas för öka din livkraft.
* utforska subtila energier inom dig och bli mer intim med dig själv.

Utbildningen riktar sig till dig som vill gå djupare i dig själv via taoistisk alkemi. Du kanske undervisar i någon form av fysisk träning eller jobbar med kroppen, men naturligt vill kunna inkludera den sexuella aspekten. Eller vill du verkligen vill fördjupa din egen relation till din kropp och erotiska potential. Dock är det bra om du har tidigare erfarenhet av någon kroppsterapi, yoga, tantra, qigong eller liknande.

Din guide för denna kväll är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Finns även på engelska: ”Create Health with Your Sexual Energy: The Tao Approach to Womens Well-Being & Create Health with Your Sexual Energy: The Tao Approach to Womens Well-Being!”

Böckena kommer att kunna köpas under kvällen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

17/11 kl 19.00 – ca 20.30 Gratis intro via Zoom. Anmäl dig via bokaknappen: Mer info maila: info@bodycoach.nu

 

Kurser 2022

Nyfiken på Tao!?

Visby 3/11
Göteborg  13/11

kl 18.00 – 21.00 

För dig som vill veta mer om Tao och prova taoistiska övningar för att öka din närvaro i kroppen och känna mer kraft och energi. Källan till både njutning och hälsa finns inom dig. Genom taoistiska övningar öppnar vi upp kroppen, berör vårt inre och och väcker upp vår slumrande livskraft. Låt kroppen bli den plats för återhämtning och njutning den är ämnad att vara. 

Dela gärna event på FB: Visby    Göteborg

Detaljer och innehåll

En workshop för att grunda dig i din kropp. Du får lära dig att väcka upp subtil sexuell energi använda denna slumrande urkraft för ditt eget välbefinnande. Västerländsk kunskap om hälsa och sexualitet vävs samman med österländsk och taoistisk visdom. Teori varvas med fysiska uppvärmningsövningar, guidade meditationer och delning.

Innehåll:

  • Fysiska uppvärmningsövningar
  • Guidad meditation
  • Bäckenbotten och knipträning
  • Taoistiska principer kring öka välmående och energi

Anmäl dig genom att:
1. maila: info@bodycoach.nu (Ange kurs och datum)
2. sätt in avgiften på:
Swish: 123 144 7671
BG: 379-4807 (ProCreative)
Cach vi dörren gå bra, men anmäl dig.

Vi följer förstås riktlinjer kring coronan. Känner du dig det minsta krasslig, är det bra om du stannar hemma, du får då kursavgiften tillgodo och kan vara med en annan gång.

Din guide för denna kväll är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kvällen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

 

3/11: kl 18-00-21.00 Phenixkliniken, Visby. 300:- (ftg + moms) Anmälan via mail: monika@phenix.se. Frågor: info@bodycoach.nu
13/11: kl 18-00-21.00 Feldenkreisskolan, Göteborg. 300:- (ftg + moms) Anmälan via mail: info@bodycoach.nu

Balansera dina känslor med Tao & stärk din livsenergi!

Tre tisdagkvällar 18/10, 25/10 & 1/11 via Zoom

kl 19.00 – ca 20.45 

Genom taoistisk alkemi kan du förstå sambandet mellan emotioner, inre organ och livsenergi och balansera dina känslor och organ. Det kan rensa ut blockeringar för att ge mer plats åt livsflödet och själskraften. Med taoistiska övningar öppnar vi upp kroppen, berör vårt inre och och väcker upp slumrande livsenergi. Låt kroppen bli den plats för återhämtning och välbefinnande den är ämnad att vara.  

Detaljer och innehåll

Teori varvas med fysiska uppvärmningsövningar, guidade meditationer och delning. Zoom länk kommer ca 5 min innan vi startar.

Innehåll:

  • Fysiska uppvärmningsövningar
  • Guidad meditation
  • 5-element teorin, Fusion 1
  • Taoistiska principer kring öka välmående och energi.

Din guide för denna kurs är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Kurstillfällen

 

11, 18, 25/11: kl 19-00-20.45 På länk via zoom. Kostnad: 995:- Anmälan via bokaknappen. Frågor: info@bodycoach.nu

UTBILDNING - Fördjupa dig i Sexuell Hälsa med Tao!

Vill du vara med att att utforska dig själv och bidra till ökad sexuell medvetenhet och hälsa?
Önskar du fördjupa dig i Sexuell Qigong och Kvinnans Tao och Mannens Tao?
6 månaders utbildning  startar januari 2023. Kontakta mig så får du veta mer! info@bodycoach.nu

Omdömen

Kunna vara med mig själv
Tack för en fantastisk kurs. Jag tycker det var väldigt fint upplagt med bra balans mellan teori/samtal/ övningar. Det viktigaste för mig som hände var att jag nu kom ihåg hur det känns att gå inuti mig själv och vara med mig själv. Har haft alldeles för mycket fokus utåt men nu har jag tagit till mig att vara inuti min kropp igen.

Marianne, 54 år

Kraften från mitt innersta
En påminnelse om att allt finns inom mig och att livet kan vara ännu mer magiskt då och  jag hämtar kraft ifrån min innersta kvinnlighet.

Carina, 60 år

Andlig upplevelse av kroppens möjligheter
Att gå den här kursen (helgkurs) var en stor upplevelse för mig. Särskilt tyckte jag om övningarna då vi med tankens hjälp kontaktade kroppens olika körtlar, från äggstockar till tallkottkörteln. Det blev på något sätt en andlig upplevelse av kroppens fantatiska möjligheter, en resa där varje område hade en alldeles egen kvalitet som jag kunde märka. Den övningen är min favorit och gör mig alldeles lugn inombords, vilket är skönt eftersom jag är en orolig själ. Övningarna stärker  in livsenergi och har hjälpt mig vid nedstämdhet också. Tack!

Ann, 42 år

Mer närvarande och ärlig
Att ta del av denna kunskap och taoistiska övningar har varit mycket givande för mig. Den största gåvan och nyttan i mitt liv har varit att jag lärt mig observera det som händer inom mig, som tankar och känslor. en stark känsla av att vara bortanför tid och rum, men samtidig mycket här och nu. Genom träningen kan jag bygga min energi och grunda mig i nedre delen av buken, Dantian. Även kunna grunda min andliga träning bättre. Känner mig mycket mera hemma och nog i mig själv. Det har även påverkat mina relationer på ett positivt sätt, speciellt med kvinnor, då jag kan vara med ärlig och närvarande!

Anders, 34 år

Ny dimension till älskogen
Jag har länge intresserat mig för de taoistiska teknikerna och ville lära mig mer om mannens sexualitet. Jag har haft stor nytta av grundningen, den ger stabilitet och närvaro, även i känslorna, och det har fördjupat känslan av närhet givit en ny dimension i älskogen.Det känns som att jag får mycket energi och håller mig frisk. Tränar nästan varje dag, lilla omloppet och trädet, men även den sexuella traäningen, själv eller med partner. Min inställning till sex har ändrats och breddats. Vi män uppfattas som enkelspåriga ibland. Tror att i grunden har alla samma behov, de tar sig bara i lite olika uttryck och skillnader i hur kommunicera. I relationen handlar det om respekt, tolerans och kunnunikation.

Stefan, 66 år

Tillit till kroppens kunskap
Har sedan länge varit intresserat av de taoistiska teknikerna och det kändes fint att vara i en grupp med bara kvinnor. Fick med mig en övning som var bra för min rygg. Har sedan en tid haft problem med ländrygg och spänd bäckenbottenmuskulatur. Tyckte även om knipövningarna vi lärde oss, med syfte att dra den sexuella energin uppåt i kroppen. Fungerar även bra när jag älskar med min man. Energin går dit tanken går och jag har verkligen sett bevis på det under den här kursen. Under lilla omloppet kände jag hur energin verkligen strålade och andra såg det ocskså. En annan sak är att prestationskraven har minskat när det gäller sex. Jag har tillit till kroppens kunskap och låter det som sker ske.

Eva, 54

Kontakta mig

Typ av meddelande

1 + 11 =

Contact me if you have any questions or is interested of a cource or a treatment. Kontakta mig om du har några frågor eller är intresserad av behandling, kurs eller utbildning. Enter the cource you want to sign up for. Maila: info@bodycoach.nu (ibland funkar ej formuläret).

Pin It on Pinterest

Share This