Courses in Sexual Health with Tao

Tao och grunden för sexuell hälsa
Tao och qigong har länge varit min största inspirationskälla. Det har alltid gett mig en pålitlig plats för återhämtning, glädje och utforskande. Här erbjuder jag taoistisk sexuell qigong, träning som ger kunskap och verktyg för att stärka din livskraft, såväl som mer utforskande kurser av din erotiska potential. För både män och kvinnor.

Genom åren har jag dessutom uppfattat en ganska stor förvirring vad gäller kvinnans anatomi och erotiska zoner och flöden. Därför är det en del av min mission att lysa upp kring detta, inte minst för att Tao poängterar vikten av att förstå sin kropp för att förstå sig själv. Även synen på mannens sexualitet och potential är redo för en uppdatering.

Hemma i din egen kropp
Alla hälsosamma relationer börjar med en hälsosam relation med dig själv. Med Tao får du övningar som hjälper dig att vända fokus inåt, grunda dig i din kropp och bli mer intim med dig själv. Du lär dig hur du kan väcka upp och guida din sexuella energi. Föreställ dig vilken glädje och attraktionskraft du skulle ha om du kände dig hemma i din egen kropp. Om du hade ett självklart självvärde och bemästrade din orgasm.

I en avslappnad kropp är det lätt för sinnet att bli stilla. Det är överraskande hur mycket energi som kan uppstå ut stillheten. Det är inom oss svaren finns. Övningarnas kraft har ständigt överraskat och återupprepats och jag har själv upplevt läkandets magi i min egen kropp flera gånger.

För vem?
Mina kurser och föredrag vänder sig till dig som är redo att vidga din syn på sex, lust och njutning. Hur fungerar vi, vad är möjligt, hur gör man? Jag kombinerar västerländsk forskning om våra kroppar och orgasmens anatomi med taoistisk visdom och andra tanke-traditioner som ser till helheten.

Du får en bra grund att utgå ifrån, vare sig du vill fortsätta med mer ”utmanande” kurser i sexualitet eller bara vill fortsätta utforska själv. Eller har du kanske redan gått flera kurser, men vill fördjupa relationen till din kropp och bli mer receptiv till dina mer subtila energier. 
Om du är intresserad av att fördjupa dig i Tao och/eller utbildning och bli instruktör och bidra till ökad medvetehet och Sexuell Hälsa med Tao – hör av dig: info@bodycoach.nu

Kurser 2023

Wuji Gong Kurs


31/3 – 1/4 Stockholm

Fre kl 18.00 – 21.00 & lör kl 10.00 – 17.00!
Se Wuji Gong trailer här!

Kom med och upptäck denna underbara och kraftfulla qigong formen WuJi Gong. Den är fantastisk, för att det är en så enkel, skön och flödande form, som snabbt leder till närvaro, frid och avslappning. Regelbunden träning gör att det blir lätt att hålla kontakt med det som är viktigt i livet.
Den tillåter balanserad energi från vår omgivning att integreras i vår fysiska kropp och i vår energikropp. Ett utrymme skapas där det naturligt blir lätt att ta emot det som är.
Som qigong-instruktör med över tjugo års erfarenhet, är Wuji Gong en av mina personliga favoriter som alltid givit mig en pålitlig plats för återhämtning, glädje och utveckling. Denna form är lätt att lära sig och tar bara ca 20 minuter att utföra. Se del av formen här!

Du kan även gå kurs i Wuji Gong online!

Hjälp mig gärna dela FB event: Stockholm!

 

Detaljer och innehåll

Wuji gong är en djupt transformerande qigongform och rörelsemeditation. Varje rörelse är exakt utformad där du tar kontakt med kraftena i ovan och nedan och i de olika väderstrecken. Den är grundande och regelbunden träning gör att det blir lätt att hålla kontakt med din sjäskraft och hålla livsenergin flödande. Ett utrymme skapas där det blir naturligt att vara med det som är, där vi kan omfamna både kropp och själ och låta vår potential få blomma. 

Kursinnehåll:
* Teori och bakgrund.
* Uppvärmningsövningar.
* Wuji gong formen.

Utbildningen riktar sig till dig som vill hitta ett enkelt skönt sätt att hålla balansen i tillvaron. För dig som är redo att träna regelbundet och gå vidare och vill undervisa i Wuji gong erbjuder jag även lärarträning.

Din guide för denna kurs är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till de böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena, som även finns på engelska,  kommer att kunna köpas imder kursen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

31/3 fre kl 18.00-21.00
1/4 lör 10.0-17.00
Wuji Gong Kurs. IRL Stockholm, Solrosen, Rapsg. 3. Kostnad: 1.200:- Swish 123 144 7671 eller BG: 379-4807
Anmälan via bokaknappen!
Frågor: info@bodycoach.nu (0739-483943)

 

Kurser 2023

Nyfiken på Tao!?

Avesta söndag 16/4 2023
kl 14.00 – 17.00 

Om du vill lära di mer om Tao och utforska taoistiska övningar för att öka din närvaro i kroppen och uppleva mer kraft och energi, så är detta för dig. Källan till både njutning och hälsa finns inom dig. Genom att låta kroppen bli den plats för återhämtning och njutning den är ämnad att vara, kan du skapa mer balans och inre harmoni. Kom med och få verktyg och kunskap för livet genom Tao!

Kommer även till Rättvik:
17/4  ”Hur röra och beröra” Irene på Lustfyllda måndagar med
fika och mingel på Lustigsgården kl 18.30. 100:-
18-19/4 Ger behandlingar på Spira i Rättvik
Välkommen att boka på info@bodycoach.nu

Dela gärna event på FB:

Detaljer och innehåll

På denna workshop får du veta mer och prova på övningar. Västerländsk kunskap om hälsa och sexualitet vävs samman med österländsk och taoistisk visdom. Teori varvas med fysiska övningar och meditationer.

Innehåll:

  • Taoistiska principer kring öka välmående och energi
  • Fysiska uppvärmningsövningar
  • Bäckenbotten och kniptränin
  • Guidad meditation

Anmäl dig genom att klicka på ”Anmäl dig här” knappen till höger!
Eller:
1. maila: info@bodycoach.nu (Ange kurs och datum)
2. sätt in avgiften på:
Swish: 123 144 7671
BG: 379-4807 (ProCreative)
Cach vi dörren gå bra, men anmäl dig.

Din guide för denna kväll är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kvällen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

 

16/4: kl 14-00-17.00 Åsgårdsvägen 23b 77460 Avesta. (Lokalen är på gaveln). Kostnad:300:- Anmäl dig via boka knappen.
Mies Balans: mie@miesbalans.se 073-6770944
Info Irene: info@bodycoach.nu 

Stärk din livsenergi:
Heldag med Tao!

Rättvik 22/4 2023
kl 10.00 – 17.00 

Om du vill fördjupa dig i Kvinnans & Mannens Tao under en hel dag så är detta för dig! Tao betyder ”vägen” och står för filosofin bakom övningarna i den sexuella qigongen som jag undervisar i. Qigong kan beskrivas som kinesernas svar på yoga och innefattar övningar som stärker både din hälsa och livsenergi. Enligt Tao-filosofin kan du uppnå  mer kraft, välbefinnande och njutning genom att öka närvaron i kroppen. Utforska din inre kraft och följ med oss under en dag fylld med övningar och kunskap för livet! 

Du hittar mig även här:
17/4 Kvällsworkshop med Tao Hur röra och beröra på Lustigsgården kl 18.00 – 21.00. 300:-
18-19/4 Ger behandlingar på Spira i Rättvik
Välkommen att boka behandling på info@bodycoach.nu

Detaljer och innehåll

En dag för att grunda dig i din kropp. Genom taoistiska övningar öppnar vi upp kroppen, berör vårt inre och väcker upp slumrande livsandar. Du får lära dig att väcka upp subtil sexuell energi och använda denna slumrande urkraft för ditt eget välbefinnande. Västerländsk kunskap om kvinnans och mannens hälsa och sexualitet vävs samman med österländsk och taoistisk visdom om vår kropp, sexualitet och essens. Teori varvas med fysiska övningar, meditationer och delning.

Innehåll:

  • Fysiska uppvärmningsövningar
  • Guidade inre meditationer – prostatameditation, cirkla energi
  • Bäckenbotten och knipträning
  • Taoistiska principer kring öka välmående och energi
  • Kultivera din sexuella energi

Anmäl dig genom att: Klicka på ”Anmäl dig här knappen” till höger!

Eller:
1. maila: info@bodycoach.nu (Ange kurs och datum)
2. sätt in avgiften på:
Swish: 123 144 7671
BG: 379-4807 (ProCreative)
Cach vi dörren gå bra, men anmäl dig.

Din guide för denna kurs är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till de populära böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kursen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

 

18/2 kl 10-17

Lustigsgården, Mårsåkersvägen 2, Rättvik. 995:-
Info: info@bodycoach.nu

Till Onlinekurser

Vill du vara med att att utforska dig själv och bidra till ökad sexuell medvetenhet och hälsa?
Önskar du fördjupa dig i Sexuell Qigong och Kvinnans Tao och Mannens Tao?
6 månaders utbildning 2023. Kontakta mig så får du veta mer! info@bodycoach.nu

Omdömen

Kunna vara med mig själv
Tack för en fantastisk kurs. Jag tycker det var väldigt fint upplagt med bra balans mellan teori/samtal/ övningar. Det viktigaste för mig som hände var att jag nu kom ihåg hur det känns att gå inuti mig själv och vara med mig själv. Har haft alldeles för mycket fokus utåt men nu har jag tagit till mig att vara inuti min kropp igen.

Marianne, 54 år

Kraften från mitt innersta
En påminnelse om att allt finns inom mig och att livet kan vara ännu mer magiskt då och  jag hämtar kraft ifrån min innersta kvinnlighet.

Carina, 60 år

Andlig upplevelse av kroppens möjligheter
Att gå den här kursen (helgkurs) var en stor upplevelse för mig. Särskilt tyckte jag om övningarna då vi med tankens hjälp kontaktade kroppens olika körtlar, från äggstockar till tallkottkörteln. Det blev på något sätt en andlig upplevelse av kroppens fantatiska möjligheter, en resa där varje område hade en alldeles egen kvalitet som jag kunde märka. Den övningen är min favorit och gör mig alldeles lugn inombords, vilket är skönt eftersom jag är en orolig själ. Övningarna stärker  in livsenergi och har hjälpt mig vid nedstämdhet också. Tack!

Ann, 42 år

Mer närvarande och ärlig
Att ta del av denna kunskap och taoistiska övningar har varit mycket givande för mig. Den största gåvan och nyttan i mitt liv har varit att jag lärt mig observera det som händer inom mig, som tankar och känslor. en stark känsla av att vara bortanför tid och rum, men samtidig mycket här och nu. Genom träningen kan jag bygga min energi och grunda mig i nedre delen av buken, Dantian. Även kunna grunda min andliga träning bättre. Känner mig mycket mera hemma och nog i mig själv. Det har även påverkat mina relationer på ett positivt sätt, speciellt med kvinnor, då jag kan vara med ärlig och närvarande!

Anders, 34 år

Ny dimension till älskogen
Jag har länge intresserat mig för de taoistiska teknikerna och ville lära mig mer om mannens sexualitet. Jag har haft stor nytta av grundningen, den ger stabilitet och närvaro, även i känslorna, och det har fördjupat känslan av närhet givit en ny dimension i älskogen.Det känns som att jag får mycket energi och håller mig frisk. Tränar nästan varje dag, lilla omloppet och trädet, men även den sexuella traäningen, själv eller med partner. Min inställning till sex har ändrats och breddats. Vi män uppfattas som enkelspåriga ibland. Tror att i grunden har alla samma behov, de tar sig bara i lite olika uttryck och skillnader i hur kommunicera. I relationen handlar det om respekt, tolerans och kunnunikation.

Stefan, 66 år

Tillit till kroppens kunskap
Har sedan länge varit intresserat av de taoistiska teknikerna och det kändes fint att vara i en grupp med bara kvinnor. Fick med mig en övning som var bra för min rygg. Har sedan en tid haft problem med ländrygg och spänd bäckenbottenmuskulatur. Tyckte även om knipövningarna vi lärde oss, med syfte att dra den sexuella energin uppåt i kroppen. Fungerar även bra när jag älskar med min man. Energin går dit tanken går och jag har verkligen sett bevis på det under den här kursen. Under lilla omloppet kände jag hur energin verkligen strålade och andra såg det ocskså. En annan sak är att prestationskraven har minskat när det gäller sex. Jag har tillit till kroppens kunskap och låter det som sker ske.

Eva, 54

Kontakta mig

Typ av meddelande

7 + 7 =

Contact me if you have any questions or is interested of a cource or a treatment. Kontakta mig om du har några frågor eller är intresserad av behandling, kurs eller utbildning. Enter the cource you want to sign up for. Maila: info@bodycoach.nu (ibland funkar ej formuläret).

Pin It on Pinterest

Share This