Kurser i Sexuell Hälsa med Tao

Tao och grunden för sexuell hälsa
Tao och qigong har länge varit min största inspirationskälla. Det har alltid gett mig en pålitlig plats för återhämtning, glädje och utforskande. Här erbjuder jag Taoistisk sexuell qigong, träning som ger kunskap och verktyg för att stärka din livskraft, såväl som mer utforskande kurser av din erotiska potential. För både män och kvinnor.

Genom åren har jag dessutom uppfattat en ganska stor förvirring vad gäller kvinnans anatomi och erotiska zoner och flöden. Därför är det en del av min mission att lysa upp kring detta, inte minst för att Tao poängterar vikten av att förstå sin kropp för att förstå sig själv. Även synen på mannens sexualitet och potential är redo för en uppdatering.

Hemma i din egen kropp
Alla hälsosamma relationer börjar med en hälsosam relation med dig själv. Med Tao får du övningar som hjälper dig att vända fokus inåt, grunda dig i din kropp och bli mer intim med dig själv. Du lär dig hur du kan väcka upp och guida din sexuella energi. Föreställ dig vilken glädje och attraktionskraft du skulle ha om du kände dig hemma i din egen kropp. Om du hade ett självklart självvärde och bemästrade din orgasm.

I en avslappnad kropp är det lätt för sinnet att bli stilla. Det är överraskande hur mycket energi som kan uppstå ut stillheten. Det är inom oss svaren finns. Övningarnas kraft har ständigt överraskat och återupprepats och jag har själv upplevt läkandets magi i min egen kropp flera gånger.

För vem?
Mina kurser och föredrag vänder sig till dig som är redo att vidga din syn på sex, lust och njutning. Hur fungerar vi, vad är möjligt, hur gör man? Jag kombinerar västerländsk forskning om våra kroppar och orgasmens anatomi med taoistisk visdom och andra tanke-traditioner som ser till helheten.

Du får en bra grund att utgå ifrån, vare sig du vill fortsätta med mer ”utmanande” kurser i sexualitet eller bara vill fortsätta utforska själv. Eller har du kanske redan gått flera kurser, men vill fördjupa relationen till din kropp och bli mer receptiv till dina mer subtila energier. Sep 2022 startar utbildning för dig som vill bli instruktör och bidra till ökad medvetehet och Sexuell Hälsa med Tao!

Föredrag 2022

Wuji Gong Heldag 21/11 kl 10.00 – 17.00!

Kom med och lär dig denna underbara och kraftfulla qigong form. WuJi Gong är fantastisk, för att det är en så enkel, skön och flödande form, som snabbt leder till närvaro, frid och avslappning. Regelbunden träning gör att det blir lätt att hålla kontakt med det som är viktigt i livet. Den tillåter balanserad energi från vår omgivning att integreras i vår fysiska kropp och i vår energikropp. Ett utrymme skapas där det blir naturligt att ta emot det som är. Jag har undervisat i qigong i över tjugo år. Det har alltid givit mig en pålitlig plats för återhämtning, glädje och utveckling. Wuji gong är lätt att lära sig och tar ca 15-20 min att utföra. Se del av formen här!

Dela gärna FB event!

Detaljer och innehåll

Wuji gong är en djupt transformerande qigongform och rörelsemeditation. Varje rörelse är exakt utformad där du tar kontakt med kraftena i ovan och nedan och i de olika väderstrecken. Den är grundande och regelbunden träning gör att det blir lätt att hålla kontakt med det som är viktigt i livet. Den tillåter balanserad energi från vår omgivning att integreras med vår kropp och energikropp. Ett utrymme skapas där det blir naturligt att vara med det som är, där vi kan omfamna både kropp och själ. 

Kursinnehåll:
* Teori och bakgrund.
* Uppvärmningsövningar.
* Wuji gong formen.

Utbildningen riktar sig till dig som hitta ett enkelt skönt sätt att hålla balansen i tillvaron. För dig som är redo att träna regelbundet och gå vidare och vill undervisa i Wuji gong erbjuder jag även lärarträning. 

Din guide för denna kurs är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till de populära böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kvällen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

: kl 10.00 – 17.00 Wuji Gong Heldag. IRL på solrosen, Rapsg. 3, T-Skanstull. Kostnad: 995:- (Swish 123 144 7671). Anmäl dig via mail: info@bodycoach.nu

 

Gratis intro till: Utbildning i Sexuell hälsa med Tao – Är du nästa Tao-Instuktör 2022!?

För dig som vill veta mer om den 1-åriga Utbildningen i Sexuell hälsa med Tao för kvinnor som startar i september 2022. Eller är nyfiken på Tao. Under kvällen blir det en introduktion till Tao och den sexuella qigongen, utbildningen och samt möjlighet för frågor. Du får även prova på en taoistisk övning. Anmälan via bokaknappen här brevid. Frågor sänds till: info@bodycoach.nu. Läs mer om utbildningen här!

Dela gärna FB event!

Detaljer och innehåll

Nu är det äntligen dags att utbilda instruktörer i dessa upplyftande taoistiska övningar för kvinnor. Ett-årig utbildning för dig som vill utbilda dig i Sexuell hälsa med Tao startar jan 2020.

För dig som är redo att:
* vara med och bidra till ökad sexuell medvetenhet och hälsa.
* främja ett mer bejakande förhållningssätt till våra kroppar.
* sprida kunskap om hur vi fungerar, om erotiska zoner och flöden.
* förstå hur sexuell energin kan användas för öka din livkraft.
* utforska subtila energier inom dig och bli mer intim med dig själv.

Utbildningen riktar sig till dig som undervisar i någon form av fysisk träning eller jobbar med kroppen, men naturligt vill kunna inkludera den sexuella aspekten. Eller till dig som verkligen vill fördjupa din egen relation till din kropp och erotiska potential. Dock är det bra om du har tidigare erfarenhet av någon kroppsterapi, yoga, tantra, qigong eller liknande.

Din guide för denna kväll är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till de populära böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kvällen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

 kl 19.00 – 20.15 Gratis intro via Zoom. Anmäl dig via bokaknappen: Mer info maila: info@bodycoach.nu

 

Kurser 2022

6 months Inner Alchemy Mentor program starts 11 jan 2022!

A grounded 6 month deep dive into making your Soul a tangible embodied experience.

Imagine feeling within yourself a consistent connection to the deeper very high frequency dimensions within you! This inner true self is what is birthed inside your energy body and crystalized and given substance, in other words made real and tangible. This is the very first step in creating the Immortal body.

Traditionally this formula was called 
The Lesser Enlightenment of Water and Fire

Read more and apply here!

With Andrew Fretwell.

Detaljer och innehåll

Andrew Fretwell is a native from United Kingdom now living in Bali. At the age 21 he had a powerful spiritual experience that changed his perception of the world aroun him. It was the on-going challenge of grounding that experience in his day to day life that led him to different teachers and systems of self-cultivation. Studying with Mantak Chia realized the importance of the physical and emotional bodies in beeing refined containers for the very high frequencies of our spirit and began to specialize in Chi Nei Tsang, which he then further developed to OFT (Original Feeling Touch). Both very powerful bodywork. Andrew have experienced thousands of bodies as well as trained many professionals. He is also the founder of WuJi Gong – A World Wide Awakening, a non-profit organization organzation now in more that 17 countries. The latest years he is passionate about sharing Gene Keys transmission in europe and threw that helping people to get clarity in the soul.
Andrew is an autentic teacher and transmit his knowledge in a very powerful and natural way.

 

Kurstillfällen

2022

Bli vän med dina hormoner

Många funktioner i vår kropp styrs av hormoner – sexlust, aptit, humör, matsmältning och immunförsvar för att nämna några. Stress är kanske den allra värsta fienden som skapar obalans i hormonsystemet. Både tankar och känslor kan påverka biokemin positivt eller negativt. Kroppen och körtlarna som styr hormonerna behöver medveten närvaro och avslappning för att hålla balansen. På så sätt kan du väcka upp slumrande livsenergi och medvetet öppna upp till djupare lager inuti dig själv.  Så låt kroppen bli den plats för återhämtning, kraft och njutning den är ämnad att vara. Detta är kursen för dig som vill finna nya vägar till djup medveten vila och förnyad livsenergi!

Dela gärna FB event!

Detaljer och innehåll

Under denna workshop får du tips om hur du kan stödja och balansera hormonsystemet. Så du kan finna mer kraft, avslappning och acceptans i din kropp. Du kan skapa mer balans i dina cykler och även fortsätta känna dig vital både före och efter klimakteriet.

Innehåll:

  • Anatomi körtlar och och hormoner
  • Praktiska övningar och meditationer
  • Körtlarnas/chakrornas psykiska egenskaper
  • Taoistiska principer & vikten av vila och återhämtning

Läs mer om menopausen och hormonbalans på Bodycoach bloggen!

Anmäl dig genom att:
1. maila: info@bodycoach.nu (Ange kurs och datum)
2. sätt in avgiften på:
Swish: 123 144 7671
BG: 379-4807 (ProCreative)

Din guide för denna kurs är jag, Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Nu även översatta till engelska: Create Health with Your Sexual Energy.

Kurstillfällen

20 nov: kl 10.00 – 13.00 Heldag IRL på Solrosen, Rapsg. 3, T-Skanstull. Frågor och anmälan: info@bodycoach.nu
Kostnad 595:- (Swish 123 144 7671)

UTBILDNING - Lärarträning Sexuell Hälsa med Tao!

Vill du vara med att bidra till ökad sexuell medvetenhet och hälsa?
Önskar fördjupa dig i Sexuell Qigong och Kvinnans Tao och Mannens Tao?
Ettårig utbildning  startar september 2022. Kontakta mig så får du veta mer! info@bodycoach.nu

Omdömen

Kunna vara med mig själv
Tack för en fantastisk kurs. Jag tycker det var väldigt fint upplagt med bra balans mellan teori/samtal/ övningar. Det viktigaste för mig som hände var att jag nu kom ihåg hur det känns att gå inuti mig själv och vara med mig själv. Har haft alldeles för mycket fokus utåt men nu har jag tagit till mig att vara inuti min kropp igen.

Marianne, 54 år

Kraften från mitt innersta
En påminnelse om att allt finns inom mig och att livet kan vara ännu mer magiskt då och  jag hämtar kraft ifrån min innersta kvinnlighet.

Carina, 60 år

Andlig upplevelse av kroppens möjligheter
Att gå den här kursen (helgkurs) var en stor upplevelse för mig. Särskilt tyckte jag om övningarna då vi med tankens hjälp kontaktade kroppens olika körtlar, från äggstockar till tallkottkörteln. Det blev på något sätt en andlig upplevelse av kroppens fantatiska möjligheter, en resa där varje område hade en alldeles egen kvalitet som jag kunde märka. Den övningen är min favorit och gör mig alldeles lugn inombords, vilket är skönt eftersom jag är en orolig själ. Övningarna stärker  in livsenergi och har hjälpt mig vid nedstämdhet också. Tack!

Ann, 42 år

Mer närvarande och ärlig
Att ta del av denna kunskap och taoistiska övningar har varit mycket givande för mig. Den största gåvan och nyttan i mitt liv har varit att jag lärt mig observera det som händer inom mig, som tankar och känslor. en stark känsla av att vara bortanför tid och rum, men samtidig mycket här och nu. Genom träningen kan jag bygga min energi och grunda mig i nedre delen av buken, Dantian. Även kunna grunda min andliga träning bättre. Känner mig mycket mera hemma och nog i mig själv. Det har även påverkat mina relationer på ett positivt sätt, speciellt med kvinnor, då jag kan vara med ärlig och närvarande!

Anders, 34 år

Ny dimension till älskogen
Jag har länge intresserat mig för de taoistiska teknikerna och ville lära mig mer om mannens sexualitet. Jag har haft stor nytta av grundningen, den ger stabilitet och närvaro, även i känslorna, och det har fördjupat känslan av närhet givit en ny dimension i älskogen.Det känns som att jag får mycket energi och håller mig frisk. Tränar nästan varje dag, lilla omloppet och trädet, men även den sexuella traäningen, själv eller med partner. Min inställning till sex har ändrats och breddats. Vi män uppfattas som enkelspåriga ibland. Tror att i grunden har alla samma behov, de tar sig bara i lite olika uttryck och skillnader i hur kommunicera. I relationen handlar det om respekt, tolerans och kunnunikation.

Stefan, 66 år

Tillit till kroppens kunskap
Har sedan länge varit intresserat av de taoistiska teknikerna och det kändes fint att vara i en grupp med bara kvinnor. Fick med mig en övning som var bra för min rygg. Har sedan en tid haft problem med ländrygg och spänd bäckenbottenmuskulatur. Tyckte även om knipövningarna vi lärde oss, med syfte att dra den sexuella energin uppåt i kroppen. Fungerar även bra när jag älskar med min man. Energin går dit tanken går och jag har verkligen sett bevis på det under den här kursen. Under lilla omloppet kände jag hur energin verkligen strålade och andra såg det ocskså. En annan sak är att prestationskraven har minskat när det gäller sex. Jag har tillit till kroppens kunskap och låter det som sker ske.

Eva, 54

Kontakta mig

Typ av meddelande

8 + 9 =

Contact me if you have any questions or is interested of a cource or a treatment. Kontakta mig om du har några frågor eller är intresserad av behandling, kurs eller utbildning. Enter the cource you want to sign up for.

Pin It on Pinterest

Share This