Kurser i Sexuell Hälsa med Tao

Tao och grunden för sexuell hälsa
Tao och qigong har länge varit min största inspirationskälla. Det har alltid gett mig en pålitlig plats för återhämtning, glädje och utforskande. Här erbjuder jag Taoistisk sexuell qigong, träning som ger kunskap och verktyg för att stärka din livskraft, såväl som mer utforskande kurser av din erotiska potential. För både män och kvinnor.

Genom åren har jag dessutom uppfattat en ganska stor förvirring vad gäller kvinnans anatomi och erotiska zoner och flöden. Därför är det en del av min mission att lysa upp kring detta, inte minst för att Tao poängterar vikten av att förstå sin kropp för att förstå sig själv. Även synen på mannens sexualitet och potential är redo för en uppdatering.

Hemma i din egen kropp
Alla hälsosamma relationer börjar med en hälsosam relation med dig själv. Med Tao får du övningar som hjälper dig att vända fokus inåt, grunda dig i din kropp och bli mer intim med dig själv. Du lär dig hur du kan väcka upp och guida din sexuella energi. Föreställ dig vilken glädje och attraktionskraft du skulle ha om du kände dig hemma i din egen kropp. Om du hade ett självklart självvärde och bemästrade din orgasm.

I en avslappnad kropp är det lätt för sinnet att bli stilla. Det är överraskande hur mycket energi som kan uppstå ut stillheten. Det är inom oss svaren finns. Övningarnas kraft har ständigt överraskat och återupprepats och jag har själv upplevt läkandets magi i min egen kropp flera gånger.

För vem?
Mina kurser och föredrag vänder sig till dig som är redo att vidga din syn på sex, lust och njutning. Hur fungerar vi, vad är möjligt, hur gör man? Jag kombinerar västerländsk forskning om våra kroppar och orgasmens anatomi med taoistisk visdom och andra tanke-traditioner som ser till helheten.

Du får en bra grund att utgå ifrån, vare sig du vill fortsätta med mer ”utmanande” kurser i sexualitet eller bara vill fortsätta utforska själv. Eller har du kanske redan gått flera kurser, men vill fördjupa relationen till din kropp och bli mer receptiv till dina mer subtila energier. Sep 2021 startar utbildning för dig som vill bli instruktör och bidra till ökad medvetehet och Sexuell Hälsa med Tao!

Föredrag 2021

Stärk din livskraft medTao

För dig som vill stärka din livskraft med taoistiska övningar. Du förankrar grundning i kroppen och öppnar upp till din inre kraft, flöde och avslappning. För att kunna guida och härbergera även sexuall energi behöver du förbereda kroppen, därför är basträningen viktig. Den sexualla qigongen handlar om att förstå sambandet mellan hälsa och livsenergi och träna och kultivera din sexuella energi. Du lär dig bygga upp och cirkla din energi på ett balanserat sätt så du kan njuta mer av livet. Som stöd är det bra att ha mina böcker: Mannens Tao eller Kvinnans Tao, då kurserna bygger på övningarna i böckerna. Kurserna sker live online, men övningarna spelas in så du lätt kan fortsätta träna hemma. Hjälp mig gärna dela detta event på FB!

Del 1: Basträning: Trädet & Inre leendet och Lilla Omloppet. 
Del 2: Kultivera din Sexuella Energi (för män eller kvinnor)
Del 3: Övningar för Hormonbalans. 

Detaljer och innehåll

I varje träningspass ingår fysiska uppvärmningsövningar och baskunskap kring varför och hur utföra en övning.  Alla övningarna finns även beskrivna i mina böcker: Kvinnans och Mannens Tao. Teori varvas med fysiska uppvärmningsövningar, guidade och meditationer.
OBS! Begränsat antal deltagare!

Baskurs: Del 1: Lär dig grunden för att träna med Tao!
Fortsättning: Del 2: Kultivera din sexuella energi!
Separata grupper: Kvinnor & Män
Fortsättning: Del 3: Hormonbalans och Körtelövningar!

Varje kurs omfattar 6 tim – Kvällskurs eller helgkurs.
Baskunskap i Tao rekommenderas för att gå fortsättningskurserna.
Du kan även ha gått någon kurs tidigare med mig eller praktiserat utifrån mina böcker för att ta del av del 2-3. Har du gått någon längre kurs med mig tidigare är du välkommen att repetera för halva priset. Den taoisitiska träningen är inte en enstaka händelse utan något du fördjupar när du bygger din medvetenhet och Qi över tid. Varje stund är ett nytt nu med nya upplevelser och möjligheter. 
Dessa kurser kommer tills vidare att ske online via Zoom.

Innehåll:

 • Fysiska uppvärmningsövningar
 • Guidade inre meditationer
 • Taoistiska principer kring öka välmående och energi

Anmäl dig genom att:
1. maila: info@bodycoach.nu (Ange kurs och datum)
2. sätt in avgiften på:
Swish: 123 144 7671
BG: 379-4807 (ProCreative)

Din guide är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckerna finns nu även på Engelska!

Kurstillfällen

 

Mån 8, 15, 22 mars: kl 19.00-21.00 Del 1: Grundkurs för alla: Trädet, Inre Leendet och Lilla Omloppet. Via Zoom. Anmäl dig via mail: irene@bodycoach.nu. 3x2 tim. (995:- ftg + moms)
lör-sön 27-28 mars: kl 14.00-17.00 Del 2: För kvinnor: Kultivera din sexuella energi. Äggstocksandning, bröstmassage, ladda batterierna, cirkla sexuell energi. Via Zoom. Anmäl dig via mail: irene@bodycoach.nu. 2x3 tim. (995:- ftg + moms)
lör-sön 27-28: kl 10.00 -13.00 Del 2: För män: Testikelsandning, testikelmassage, ladda batterierna, cirkla sexuell energi. Via Zoom. Anmäl dig via mail: irene@bodycoach.nu. 2x3 tim (995:- ftg + moms)
 :kl Del 3: För alla: Hormonbalans, körtelövningar (995:- ftg + moms)

Kvinnans Tao: Kvinnans anatomi och erotiska zoner & flöden

För dig som vill veta mer om hur kvinnans njutning verkligen fungerar. Varför har kvinnans underliv förblivit ett mysterium så länge och vad vet egentligen den ”riktiga” forskningen om kvinnans erotiska zoner och ejakulation? Under kvällen får du viktiga nycklar till kvinnans njutning! Hjälp mig gärna dela detta event på FB!

Detaljer och innehåll

Vill du lära dig mer om hur kvinnans njutning fungerar och återerövra din förmåga till orgasm?
Då är det här kvällen för dig! Du kommer få inspiration och svar på många frågor, bland annat:

 • Hur fungerar klitoris, G-zonen och cervix?
 • Vilka olika orgasmer, nerver och erotiska flöden finns det?
 • Hur kan du använda dina muskler i bäckenbotten för att stimulera olika områden i underlivet?

Under kursen reder vi ut begreppen och du får du viktiga nycklar till kvinnans njutning. Tao poängterar vikten av att förstå sin kropp för att förstå sig själv och ser de erotiska flödena som en del av vår essens.

Anmäl dig genom att:
1. maila: info@bodycoach.nu (Ange kurs och datum)
2. sätt in avgiften på:
Swish: 123 144 7671
BG: 379-4807 (ProCreative)
Cach vi dörren gå bra, men anmäl dig.

Info: Irene Andersson
mobil: 0739-483943
E-mail: info@bodycoach.nu

Kontaktperson Kristianstad:
Anna Torsdotter
E-mail: tantraliv@gmail.com

Dela gärna på FB!

Varmt Välkomna!

Din guide för denna kväll är jag, Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kvällen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

Ons 3 mar: kl 19.00-20.30 Via Zoom. Anmälan till info@bodycoach.nu Kostnad 200:- Swish: 123 144 7671 (ProCreative)

Mannens Tao – Mannens anatomi och erotiska flöden 

För dig som vill veta mer om hur mannens njutning fungerar. Varför skildras männens erotiska potential så ensidigt? Hur ser deras möjligheter till utveckling till förlängd och förhöjd njutning ut? Under kvällen får du viktiga nycklar till mannens njutning! Hjälp mig gärna dela detta event på FB!

Detaljer och innehåll

Det är dags att skapa nya bilder och stretcha vår föreställningsförmåga av mannens välbefinnande och sexualitet.
Du kommer få svar på många frågor:

 • Mannens anatomi och erotiska flöden
 • Hur kan män förlänga sin förmåga till njutning?
 • Kan man separera orgasmen från ejakulationen?
 • Olika typer av orgasm.

Tao har många visdomar väl värda att utforska och ser kroppen som vårt viktigaste verktyg för utveckling och medvetenhet. Bra för alla som är intresserade av att lära sig principerna från Taoistisk Sexologi, vare sig det är för hälsa, njutning eller andlighet.

Under kvällen reder vi ut begreppen och sist men inte minst får du 3 nycklar för att njuta mer med dig själv och andra. En kväll med fakta, bilder och en introduktion till Mannens Tao och Sexuell hälsa med Tao.

Anmäl dig genom att:
1. maila: info@bodycoach.nu (Ange kurs och datum)
2. sätt in avgiften på:
Swish: 123 144 7671
BG: 379-4807 (ProCreative)
Cach vi dörren gå bra, men anmäl dig.

Info: Irene Andersson
mobil: 0739-483943
E-mail: info@bodycoach.nu

Din guide för denna kväll är jag, Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till de populära böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kvällen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

Ons 10 mar: kl 19.00 – 20.30 Via Zoom. Anmälan till info@bodycoach.nu Kostnad 200:- Swish: 123 144 7671 (ProCreative)

Gratis intro till vårens kurser 2021!

För dig som vill veta mer om den taoistiska träningen för att öka sexuell medvetenhet och välmående. Kort presentation av Tao och vårens program, prova på en övning samt möjlighet för frågor. 

Detaljer och innehåll

Nu är det äntligen dags att utbilda instruktörer i dessa upplyftande taoistiska övningar för kvinnor. Ett-årig utbildning för dig som vill utbilda dig i Sexuell hälsa med Tao startar jan 2020.

För dig som är redo att:
* vara med och bidra till ökad sexuell medvetenhet och hälsa.
* främja ett mer bejakande förhållningssätt till våra kroppar.
* sprida kunskap om hur vi fungerar, om erotiska zoner och flöden.
* förstå hur sexuell energin kan användas för öka din livkraft.
* utforska subtila energier inom dig och bli mer intim med dig själv.

Utbildningen riktar sig till dig som undervisar i någon form av fysisk träning eller jobbar med kroppen, men naturligt vill kunna inkludera den sexuella aspekten. Eller till dig som verkligen vill fördjupa din egen relation till din kropp och erotiska potential. Dock är det bra om du har tidigare erfarenhet av någon kroppsterapi, yoga, tantra, qigong eller liknande.

Din guide för denna kväll är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till de populära böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kvällen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

24 feb: kl 19.00 – 19.45  Gratis Webinar via Zoom. Anmäl dig via mail: irene@bodycoach.nu
 

Gratis intro till Bli Tao-Instuktör 2021!

För dig som vill veta mer om den 1-åriga Utbildningen i Sexuell hälsa med Tao för kvinnor som startar i februari 2021. Kort presentation av utbildning och vårens program och prova på en övning samt möjlighet för frågor. Gratis Introduktioner kommer längre fram i vår. Intresseanmälan sänds till: info@bodycoach.nu. Läs mer om utbildningen här!

Detaljer och innehåll

Nu är det äntligen dags att utbilda instruktörer i dessa upplyftande taoistiska övningar för kvinnor. Ett-årig utbildning för dig som vill utbilda dig i Sexuell hälsa med Tao startar jan 2020.

För dig som är redo att:
* vara med och bidra till ökad sexuell medvetenhet och hälsa.
* främja ett mer bejakande förhållningssätt till våra kroppar.
* sprida kunskap om hur vi fungerar, om erotiska zoner och flöden.
* förstå hur sexuell energin kan användas för öka din livkraft.
* utforska subtila energier inom dig och bli mer intim med dig själv.

Utbildningen riktar sig till dig som undervisar i någon form av fysisk träning eller jobbar med kroppen, men naturligt vill kunna inkludera den sexuella aspekten. Eller till dig som verkligen vill fördjupa din egen relation till din kropp och erotiska potential. Dock är det bra om du har tidigare erfarenhet av någon kroppsterapi, yoga, tantra, qigong eller liknande.

Din guide för denna kväll är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till de populära böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kvällen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

: kl 18.30 – 19.30 Gratis intro via Zoom. Anmäl dig via mail: info@bodycoach.nu
: kl 18.30-19.30 Gratis intro via Zoom. Anmäl dig via mail: info@bodycoach.nu

Kurser 2021

Feminina Essensen & de tre heliga vattnen

Under en heldag utforskar den feminina essensen, underlivet och dess flöden och gateways. Acceptans, kroppsmedvetnhet och att bemästra musklerna i bäckenbotten banar vägen till healing och förmågan till orgasm. Du kan bygga ett kraftfullt och välmående underliv och utveckla din sexuella förmåga. Dela gärna FB-event!

Detaljer och innehåll

En kurs för dig som verkligen vill lära känna ditt underliv och utveckla nya sexuella förmågor.  I kombination med träning för musklerna i bäckenbotten utforskar vi de 3 heliga vattnen. Enligt Tao är det viktigt att hålla alla erotiska flödena i balans och att de hänger samman med 3 gateways: klitoris, G-zonen och cervix. Teori varvas med fysiska uppvärmningsövningar, guidade meditationer, yoniägg träning, prostatameditation, utforskande av vår livmoders kraft och delning i systraskap.

Innehåll:

 • Stärka din självkänsla och få ett mer tillfredsställande sexliv.
 • Pompoir, bäckenbottens muskler och hur träna dem.
 • Bäckenbottens och skötets anatomi.
 • Taoistiska principer kring öka lust, välmående och energi.
 • Kultivera din sexuella energi.

Läs mer om Qi-muskeln (bäckenbotten) på Bodycoach bloggen!

Anmäl dig genom att:
1. maila: info@bodycoach.nu (Ange kurs och datum)
2. sätt in avgiften på:
Swish: 123 144 7671
BG: 379-4807 (ProCreative)
Cach vi dörren gå bra, men anmäl dig.

Din guide för denna kväll är Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till de populära böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kvällen till förmånligt pris!

Kurstillfällen

 

 

: kl 10-17 I Skåne senare i vår 2021. Anmäl intresse via mail: info@bodycoach.nu. 1.500:- (ftg + moms)

Bli vän med dina hormoner

För dig som vill finna nya vägar till återhämtning och förnyad livsenergi. Kroppen och körtlarna som styr hormonerna behöver medveten närvaro och avslappning för att hålla balansen. Låt kroppen bli den plats för återhämtning, kraft och njutning den är ämnad att vara! Stress är kanske den allra värsta fienden för att skapa obalans för hormonerna.

 

Detaljer och innehåll

Under denna dag får du tips om hur du kan stödja och balansera hormonsystemet. Finna kraft, avslappning och acceptans i din kropp. Hitta balans för att fortsätta känna dig vital både före och efter klimakteriet.

Innehåll:

 • Anatomi körtlar och hormonsystem
 • Praktiska övningar och meditationer
 • Körtlarnas/chakrornas psykiska egenskaper
 • Taoistiska principer vikten av vila och återhämtning

Läs mer om menopausen och hormonbalans på Bodycoach bloggen!

Anmäl dig genom att:
1. maila: info@bodycoach.nu (Ange kurs och datum)
2. sätt in avgiften på:
Swish: 123 144 7671
BG: 379-4807 (ProCreative)
Cach vi dörren gå bra, men anmäl dig.

Din guide för denna kväll är jag, Irene Andersson författare, workshopledare och lärare i taoistisk sexologi med över 20 års erfarenhet. Jag kombinerar modern forskning med visdom från olika österländska traditioner som alla ser till helheten.
Är även författare till de populära böckerna  ”Kvinnans Tao – Vägen till glädje, njutning och livsenergi!” och ”Mannens Tao – Vägen till lycka, potens och livskraft!”

Böckena kommer att kunna köpas imder kvällen till förmånligt pris!

 

Kurstillfällen

2021 Stockholm

UTBILDNING - Lärarträning Sexuell Hälsa med Tao!

Vill du vara med att bidra till ökad sexuell medvetenhet och hälsa?
Önskar fördjupa dig i Sexuell Qigong och Kvinnans Tao och Mannens Tao?
Ettårig utbildning  startar februari 2021. Kontakta mig så får du veta mer! info@bodycoach.nu

Omdömen

Kunna vara med mig själv
Tack för en fantastisk kurs. Jag tycker det var väldigt fint upplagt med bra balans mellan teori/samtal/ övningar. Det viktigaste för mig som hände var att jag nu kom ihåg hur det känns att gå inuti mig själv och vara med mig själv. Har haft alldeles för mycket fokus utåt men nu har jag tagit till mig att vara inuti min kropp igen.

Marianne, 54 år

Kraften från mitt innersta
En påminnelse om att allt finns inom mig och att livet kan vara ännu mer magiskt då och  jag hämtar kraft ifrån min innersta kvinnlighet.

Carina, 60 år

Andlig upplevelse av kroppens möjligheter
Att gå den här kursen (helgkurs) var en stor upplevelse för mig. Särskilt tyckte jag om övningarna då vi med tankens hjälp kontaktade kroppens olika körtlar, från äggstockar till tallkottkörteln. Det blev på något sätt en andlig upplevelse av kroppens fantatiska möjligheter, en resa där varje område hade en alldeles egen kvalitet som jag kunde märka. Den övningen är min favorit och gör mig alldeles lugn inombords, vilket är skönt eftersom jag är en orolig själ. Övningarna stärker  in livsenergi och har hjälpt mig vid nedstämdhet också. Tack!

Ann, 42 år

Mer närvarande och ärlig
Att ta del av denna kunskap och taoistiska övningar har varit mycket givande för mig. Den största gåvan och nyttan i mitt liv har varit att jag lärt mig observera det som händer inom mig, som tankar och känslor. en stark känsla av att vara bortanför tid och rum, men samtidig mycket här och nu. Genom träningen kan jag bygga min energi och grunda mig i nedre delen av buken, Dantian. Även kunna grunda min andliga träning bättre. Känner mig mycket mera hemma och nog i mig själv. Det har även påverkat mina relationer på ett positivt sätt, speciellt med kvinnor, då jag kan vara med ärlig och närvarande!

Anders, 34 år

Ny dimension till älskogen
Jag har länge intresserat mig för de taoistiska teknikerna och ville lära mig mer om mannens sexualitet. Jag har haft stor nytta av grundningen, den ger stabilitet och närvaro, även i känslorna, och det har fördjupat känslan av närhet givit en ny dimension i älskogen.Det känns som att jag får mycket energi och håller mig frisk. Tränar nästan varje dag, lilla omloppet och trädet, men även den sexuella traäningen, själv eller med partner. Min inställning till sex har ändrats och breddats. Vi män uppfattas som enkelspåriga ibland. Tror att i grunden har alla samma behov, de tar sig bara i lite olika uttryck och skillnader i hur kommunicera. I relationen handlar det om respekt, tolerans och kunnunikation.

Stefan, 66 år

Tillit till kroppens kunskap
Har sedan länge varit intresserat av de taoistiska teknikerna och det kändes fint att vara i en grupp med bara kvinnor. Fick med mig en övning som var bra för min rygg. Har sedan en tid haft problem med ländrygg och spänd bäckenbottenmuskulatur. Tyckte även om knipövningarna vi lärde oss, med syfte att dra den sexuella energin uppåt i kroppen. Fungerar även bra när jag älskar med min man. Energin går dit tanken går och jag har verkligen sett bevis på det under den här kursen. Under lilla omloppet kände jag hur energin verkligen strålade och andra såg det ocskså. En annan sak är att prestationskraven har minskat när det gäller sex. Jag har tillit till kroppens kunskap och låter det som sker ske.

Eva, 54

Kontakta mig

Typ av meddelande

8 + 14 =

Contact me if you have any questions or is interested of a cource or a treatment. Kontakta mig om du har några frågor eller är intresserad av behandling, kurs eller utbildning. Enter the cource you want to sign up for.

Pin It on Pinterest

Share This