Wuji Gong kurser online & IRL

Wuji gong
WuJi Gong är fantastisk, för att det är en så enkel, skön och flödande form, som snabbt leder till närvaro, frid och avslappning. Jag har undervisat i qigong i över tjugo år och detta är en av mina absoluta favoriter som alltid givit mig en pålitlig plats för grundning, glädje och utveckling. 

Regelbunden träning gör att det blir lätt att hålla kontakt med det som är viktigt i livet. Den tillåter balanserad energi från vår omgivning att integreras i vår fysiska kropp och i vår energikropp. Ett utrymme skapas där det blir naturligt att ta emot det som är. Wuji gong är lätt att lära sig och tar ca 20 min att utföra. Se del av formen här!
Eller trailder från onlinekursen här!  (trailern är från den engelska verisionen).

Vad betyder Wuji?
WuJi är ett kinesiskt ord som betyder ungefär: tomhet och kaos eller det okända eller ursprungliga. Tao’s kropp före början. Tillståndet före yin och yang blev till. Eller som en fysiker skulle förklara det; det som fanns före ”The big bang” och skapade hela vårt fantastiska universum. Så Wuji Gong betyder ungefär: att utforska och stiga in i det stora mysteriet, bortanför tankar och känslor. 

Nästa kurs IRL: 15-16/3 2024!
På Solrosen, Rapsgatan 3, T-Skanstull, Stockholm!
Anmäl dig här!

Se en introduktion på 17 min på youtube här!

Välkommen!

Varför göra  Wuji Gong?

– Leder snabbt till inre frid och lugn där vi kan börja lyssna till tystnaden och vår inre guide.

– Balanserar yin och yang: höger-vänster och fram-bak vilket stärker ditt centrum – inte bara fysiskt utan som källan till livet.

– Hälsoeffekter – rörelsena balanserar kroppen, meridianer, nervsystemet, blodcirkulation, lymfan, immunförsvar.

– Balanserar känslor och löser upp mönster där vi sitter fast.

– Stärker intuition och känslan av ett inre vetandet och lita på magkänslan.

– Öppnar upp olika viktiga energikanaler – chong mai, du mai, ren mai.

Kurs i Wuji Gong?
Det finns kurser IRL och online.

Stockholm – nästa datum 15-16/3 2024.
På Solrosen, Rapsgatan 3, Stockholm.
Repetion halva priset!

Göteborg – nästa datum ??:  
På Feldenkraisskolan, Folke Bernadottesg. 2, nb, Göteborg.

Visby – nästa datum ??
På Pheniskliniken, Lejongränd 2, Visby.

Finns även utanför Sigtuna:
Killingevägen, Smulteberg.

Kontakta mig för mer info! info@bodycoach.nu

Omdömen

Taoism och shamanism kommer samman!

”Så tacksam att jag fick prova den här formen. Flödet kom igång direkt, så djupt, vackert och feminint. Stark kontakt med bäckenbotten. Underbart att det taoistiska och shamanska är sammanvävt. Det bästa av två världar. Bubblande, flödande och glad kropp.
Irene är en fantastisk lärare, allt är förankrat i henne och i hennes hjärta. Hon undervisar därifrån vilket leder till att det går rakt in i hjärtat på eleverna, det är hennes sanning. Hon är så stark, mjuk och kunnig, har en underbar röst”. ❤️ TACK ❤️
Britt-Marie
Qigonginstruktör

Värme och visdom!
Från djupet av mitt hjärta mitt varmaste tack för det djupa och helande rum du öppnar upp till under Wuji Gong kursen Irene! I det flödet som öppnas i rummet påminns jag om min uråldriga kvinnliga kraft och självläkande förmåga, bortom alla ord. Din guidning vibrerar av värme, visdom, kunskap och närvaro och jag känner en djup tacksamhet att få ta emot den rika gåva du så generöst delar till oss under dessa dagar. Jag bär med mig en mjuk och varm energi som fyller både kropp och själ av livskraft. Tack!”
Marit
Terapeut

Ordlös kommunikation!
”Tack för en fin kurs i Wuji gong i Visby i helgen. Jag kan tydligt känna att qigong oavsett form blir som en förlängning av språket. När orden inte räcker till eller jag inte kan formulera det jag vill ha sagt så gör qigongen det. Det är som när jag målar ” vedic art ” ( meditativt målande). Den ordlösa kommunikationen som gör mig så gott! Det är så vackert och jag blir också vacker 🥰 Du är även väldigt pedagogisk ock duktig på att lära ut!”
Camilla B
Egen företagare

Magi – funkar alltid!
”Wuji Gong är en skön rörelse-meditation. Som direkt gör mig lugn och grundad. Att ta kontakt med krafterna i de olika riktningarna och ovan och nedan känns så grundläggande och naturligt för mitt inre välbefinnande. Det magiska är att det alltid fungerar! Tack!”
Mika, 41 år
Lärare

Lättillgänglig och behaglig!
En Qigong form som är lättillgänglig och behaglig att utföra. Den ger en härlig känsla av glädje som kroppen minns och jag vill ha mer av. Min vardag får en bra start med mer närvaro och ett balanserat fokus!”
Marie, 54 år
Kroppsterapeut

Sover bättre – drömmer mer!
”Jag var nyfiken på wuji gong och tänkte att nu ska jag utöva den varje dag i 1 månad. Efter ca 2 veckor så märkte jag att kvaliteten på min sömn förbättrats, jag sover djupare en längre tid på natten, vilket i sin tur gör att jag känner mig mera utvilad. Jag har celiaki och har en väldigt känslig mage, tål tex inte vetestärkelse fast det får kallas glutenfritt. Min mage är inte lika känslig mera, jag får inte lika starka reaktioner som förut ifall jag får i mig något opassande. Så detta har verkligen motiverat mig att fortsätta göra Wuji Gong! Kände att jag måste få dela detta med dig!  Är så glad och tacksam att jag kunde gå på din kurs”.
Camilla B
Egen företagare

Kontakta mig

Typ av meddelande

10 + 15 =

Kontakta mig om du har några frågor eller är intresserad av behandling, kurs eller utbildning. (Maila gärna också, har märkt att formuläret inte fungerar ibland…: info@bodycoach.nu)

Contact me if you have any questions or is interested of a cource or a treatment. Enter the cource you want to sign up for.

Share This