Kvinnans Tao & Mannens Tao
Skapa Hälsa med Din Sexuella Energi

Böcker för dig som vill omfamna din sexuella energi och använda denna kreativa kraft
för att generera välmående och en hälsosam kropp.

”Källan till både hälsa och njutning finns inom dig”

Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!

Du får en djupare förståelse för hälsofördelarna med en sexualitet som används även för välbefinnande och inte bara för nöje. För att göra detta behöver du gå in i dig själv och få fatt på kroppens visdom och hitta sätt att balansera känslorna. På vägen dit kommer du att lära känna din feminina essens och lära dig viktig kunskap om kvinnans anatomi och erotiska flöden, inklusive kvinnlig ejakulation. Bland det viktigaste en kvinna kan göra idag är att återta makten över sin kropp, kraften in sin livmoder och återerövra fömågan till orgasm. Enligt Tao är sexuell energi också kopplad till kreativitet och förmågan att uppfylla ditt hjärtas önskemål och ditt syfte i livet. Den Taoistiska teorin om hur du kan kultivera din livsenergi och sexualla energi är grunden för övningarna i denna bok.

Jag önskar dig en njutbar resa!

Du kommer lära dig om:
Taoism och Sexuell Qigong
Kvinnans Genitala Anatomi
Kvinnliga Prostatan
Orgasm och Ejakulation
Pelvic Floor Awareness
Menopause och Hormoner
25 Informativa Illustrationer i Färg
15 Taoistiska Övningar

Provläs Kvinnans Tao

Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft!

Du får en djupare förståelse av hälsofördelarna med en sexualitet som används även för välbefinnande och inte bara för nöje. För att göra detta behöver du gå in i dig själv och få fatt på din djupaste och kärleksfullaste natur och skapa emotionell balans. Bland det viktigaste en man kan göra idag är att återknyta kontakten med sina känslor. På vägen dit kommer du att lära känna din maskulina essens och lära dig att förlänga din förmåga till sexuell njutning. Enligt Tao är sexuell energi också kopplad till kreativitet och förmågan att uppfylla ditt hjärtas önskemål och ditt syfte i livet. Den Taoistiska teorin om hur du kan kultivera din livsenergi och din sexualla energi är grunden för övningarna i denna bok.

Jag önskar dig en njutbar resa!

Du kommer lära dig om:
Taoism och Sexuell Qigong
Mannens Genitala Anatomi
Orgasm versus Ejakulation
Olika orgasmiska uttryck
Pelvic Floor Awareness
Andropause, Testosteron och Prostatan
25 Informativa Illustrationer i Färg
15 Taoistiska Övningar

Provlyssna på – Mannens sexualitet

I dessa böcker beskriver Irene Andersson hur du kan få tillgång till dina inre resurser, och därigenom leva ett rikare och mer glädjefullt liv där du själv tar ansvar för din egen sexualitet och njutning. Din lust tillhör din livsenergi och hur du är med din sexualitet påverkar både hälsa och välmående. 

”Försök att föreställa dig hur du skulle välja partner om attraktionen inte styrdes av mer eller mindre otillfredsställda erotiska begär och omedvetna känslomässiga behov. Det betyder inte att lusten inte finns där, den är bara mer avsiktlig och närmare kopplad till ditt hjärtas verkliga önskan och behov”.

En kvinna som ensidigt söker intimitet utan förmågan till sexuellt engagemang, är lika halv och ofullständig som en man som bara söker utlösning och orgasm utan förmågan att engagera sig emotionellt

 

Share This