Tips för ett bättre sexliv 
Har du också märkt att många förslag på hur vi kan få ett bättre samliv inte fungerar i längden!? Tips, inte minst i media, för ett mer njutbart sexliv handlar ofta om grejor vi ska göra därute, nya ställen, nya ställningar eller nya sexleksaker eller krämer. Många kollar på porr för att få inspiration. Allt detta kan ge en kick för stunden, javisst, men sedan då? Tänker du ändå att det måste finnas nåt mer? Längtar du efter djupare möten och mer njutning? Undrar du hur det skulle kunna gå till? 

Enda vägen ut är in
Det enklaste sättet att få fart på gnistan är att kommunicera och berätta för varandra vad ni längtar efter och sedan prova olika vägar dit. Det låter ju enkelt, men om jag inte vet vad Det är då?
För att ta reda på vad du längtar efter behöver du vända din uppmärksamhet inåt och träna dig på att lyssna till kroppen och till din själs och hjärtas längtan, bortanför den inre dialogen. När du känner din kropp och den blir mer mottaglig, den öppnar sig och du kan börja vara mer intim med dig själv. Föreställ dig vilken glädje och attraktionskraft du skulle ha om du kände dig hemma i din egen kropp. Om du hade ett självklart självvärde och bemästrade din orgasm.

Finn din källa
Kruxet för de flesta är att de inte har tålamod att ge denna process den tid som behövs. Allt ska gå så fort idag. Vi låter oss distraheras av olika saker mest hela tiden, datorn, mobilen, musik, poddar osv. Inget fel i sig, men om du bara har fokus på saker utanför dig själv förlorar du kontakten med kroppen och dräneras på din livsenergi. Det är dags att börja ta reda på vad ditt hjärta verkligen längtar efter och ge dig tid att finna källan till din livsenergi och njutning!

3 nycklar för att finna vägen in till mer njutning:
* Spegla dig i naturen. Tag promenader och låt naturen guida dig. Grunda dig i moder jord. Ta in solens strålkraft. Öppna dig för universums krafter och vetskapen att vi alla är en del av något större. Be om svar på de frågor du bär med dig.
* Ge dig själv tid varje dag där du vänder fokus inåt (om så bara för 5-10 min). Träna ditt sinne på att vara närvarande i kroppen. Känn, lyssna, uppmärksamma inre sensationer. Följ med andningen hela vägen in.
* Sätt energin i rörelse. Dansa, rör på dig, sväng på höfterna. Hitta det som ger dig mest glädje och njutning.

Share This