Fördjupning Sexuell hälsa med Tao – 6 mån 2023

Vad roligt om just du vill vara med att bidra till att öka sexuell hälsa och medvetenhet. Detta är en unik träning med möjlighet att lära känna sig själv på ett djupare plan inklusive sin sexuella aspekt. Samtidigt som du får kunskap om vad sexuell qigong innebär och inspirerande taoistisk filosofi blir den sammanvävd med andra tanketraditioner och västerländsk vetenskap om kroppen.

Detta är en djup personlig resa där du ökar din förståelse för metoder och principer bakom övningarna. Ditt ledarskap (både inre och yttre) i utbildningen bygger på dina egena upplevelser och erfarenheter. Intentionen är att du förankrar det du lär dig både teoretiskt och praktiskt och växer in i instruktörsrollen på ett naturligt sätt. Du kan bäst undervisa i det du själv integrerat. Du förväntas att träna regelbundet och utföra övningar mellan träffarna under året. Utbildningen riktar sig till kvinnor. Är du man och intresserad låt mig få veta!

Denna träning är för dig som vill växa i skönhet och njutning.
Som vill gå djupt och bli medveten om det mer subtila inom dig såväl som din fantastiska orgasmiska förmåga. Det är din födslorätt att känna njutning, bejaka din livsenergi till fullo och ta tillbaka kraften i din kropp. För att sedan kunna vägleda andra. Professionellt eller i din egen cirklel.

Plats, datum och tider:
Vi kommer att träffas online under 3 månader, via medlemsprogram och live webinars. Jan-mars öppet för både män och kvinnor.

Därefter erbjuds helgkurser som du kan gå när du vill. Teman är Hormoner, Kvinnliga prostatan och Taoistisk övningar för sexuell hälsa och expansion. 

Träningen innefattar 125 lärarledda timmar. Webinar där vi träffas via zoom mellan träffarna. Det ingår även 1 tillfälle med individuell coaching i priset.

För att går certifieringsveckan behöver du ha gått tre månader online samt deltagit i 3 helger IRL.

Nästa utbildning startar 2024.

Vi kommer att vara i Stockholm och via zoom.

Begränsat antal platser: 12 deltagare.

Certifiering:
En teoretisk och en praktisk del.
Du kommer fördjupa dig i en del av träningen. Sedan ses vi 5 dagar på kursgård när de som vill kan certifiera sig. Övriga får kursintyg. 

Pris och anmälan
Del 1: 10.000:- (ftg faktura + moms)
Early Bird 10% (9.000:-) anmälan före 1 december 2023.
Anmälnings avgift: 3.000:- (Ska vara betald före 31/12)

Hela beloppet betalas in senast … 2024 före kursstart.
BG: 379-4807 (ProCreative AB)
Swish: 123 144 7671
Betalningen kan delas upp över tid efter överenskommelse. Kontakta Irene.

Betalningsvillkor:
När du betalat in din anmälningsavgift på utbildningen så har du godkänt de villkor som gäller för utbildningen. Då är din plats garanterad. Handpenningen återbetalas inte om du mot förmodan skulle avboka din utbildning senare än 14 dagar efter att pengarna finns på kontot (alltid 2 v ångerrätt enligt lagen). Återbetalning senare sker endast mot uppvisande av läkarintyg. Administrationsavgift på 10 % av kursavgiften tas ut vid avanmälan med läkarintyg. (Om något inträffar under utbildningen, kan det vara möjligt att ta igen modul senare). Om utbildningen av någon anledning blir inställd återbetalas hela avgiften.

Anmälan:
Maila ditt intresse så får du ett anmälningsformulär att fylla i.
Därefter bokar vi ett telefonmöte. info@bodycoach.nu

För vem och önskade förkunskaper
Träningen riktar sig till dig som vill utforska dig själv på djupet via visdomen som taoistisk alkemin bär. Du kanske ndervisar i någon form av fysisk träning eller jobbar med kroppen och naturligt vill kunna inkludera den sexuella aspekten. Det kan även vara du som är sexolog eller terapeut som vill inkludera mer kunskap om kroppen och den sexuella energin i ditt arbete. Eller till dig som verkligen vill fördjupa din egen relation till din kropp och erotiska potential. Dock är det bra om du har tidigare erfarenhet av kroppsterapi, personlig utveckling, yoga, tantra, qigong eller liknande.

Innehåll:
Kvinnans Tao och Mannens Tao
Väcka upp, guida och kultivera Qi och sexuell energi
Sexuell qigong – Taoistisk sexologi
Anatomi och erotiska zoner och flöden
Prostata, yoni & womb awakening & meditation
Olika orgasmer och vägar dit
Bäckenbottenträning, stenägg
Psoas, core, maghjärnan
Körtlar, chakran och hormonbalans
Vård av våra vitalare delar
Kroppskännedom, andning, närvaro, grundning
Läkande magi, healing, återhämtning
Balans Yin och yang, yttre/inre, maskulint/feminint
Taoistisk teori, principer, metoder
Fysiska övningar och guidade meditationer
Konsten att undervisa – hitta din stil
Lärarrollen – vem är du?

Efter genomgången utbildning kommer du att ha grundläggande kunskaper i sexuell qigong och hur du kan ta tillvara på den sexuella energin för att främja hälsa, utveckling och medvetenhet. 

Fördjupning:
Under perioden kan du välja en del av träningen att fördjupa dig i som du sedan får redovisa för gruppen, vilket blir en del av certifieringen. Om du går enbart för din egen skull får du ett intyg på genomgången kurs.

Litteratur:
Grundböcker: Kvinnans Tao och Mannens Tao. Inklusive de guidade övningarna i böckerna på CD eller digitalt. Ingår i kursavgiften.
Du kommer också få en lista på rekommenderad litteratur att läsa.

Om Irene
Efter att i över 20 år ha undervisat i taoistiska övningar för att kultivera den sexuella energin har jag nu äntligen startat en Intruktörsträning i ”Sexuell Hälsa med Tao”. Grunden kommer att vara innehållet i mina böcker ”Kvinnans Tao” och ”Mannens Tao”. Jag ser verkligen fram emot att få dela denna upplyftande kunskap med dig, blivande Tao lärare. 

Då min kunskap är bred och grundad i flera traditioner så kommer utbildningen att innefatta fler synsätt än det taoistiska, även om det är dessa övningar som är grunden för träningen. Genom åren har det bara blivit alltmer uppenbart hur viktigt det är att skapa en regelbunden plats (inom dig) för återhämtning och reflektion. Där du kan hålla din kropp öppen och grundad, stärka din kontakt med ditt hjärta, öka din autensitet och din livsenergi. Kan dessutom den sexuella energin (skaparkraften) bli inkluderad så blir det än mer spännande och givande.

Ända sedan mitten av 90-talet har jag utforskat mig själv på olika sätt. Förutom Tao och qigong har det varit tantra, quodoushka, shamansk de-armoring, ISTA, yoga och ashram i Indien såväl som olika terapiformer både för kropp och själ….läs mer om mig och cv här.

Alla teorier och livsåskådningar erbjuder olika infallsvinklar över vem du är och vad du kan göra för att utvecklas. Men de är just det, bara kartor, om än väldigt användbara. Det är din upplevelse och närvaro i din egen kropp som är det viktiga. Därför är det grudläggande att träna sig på att lyssna inåt, att kunna känna igen kroppens och sinnets signaler, att ta hand om sin kropp och hålla sig levande och vibrerande. Källan till både hälsa och njutning finns inom dig!

Medvetenhet, autensitet och att supporta det friska i oss är grunden för växande. Trygghet, acceptans, tillit och att tycka om sig själv är bästa medicinen. Äkta självkärlek är värd mer än alla ”heliga” lärares ord. Einstein lär ha sagt att: En intelligent person kan bota sjukdom, ett geni förebygger den!

Om du är intresserad av utblidningen kontakta mig! info@bodycoach.nu

Share This