Välkommen hit och tack för din intresseanmälan!

 

ERBJUDANDE –
BEHANDLING FÖR BÄCKENBOTTEN!

Har du smärta eller spänningar i bäckenbotten?
Har du förlorat kontakten med denna viktiga del av din kropp?

Oroa dig inte – Irene´s behandlingar kan lindra!

Upplev skillnaden med en välfungerande bäckenbotten!

 

Lilla paketet:
Speciellt för dig finns ett fantastiskt erbjudande! Du får 10% rabatt och tre behandlingar a 90 minuter för endast 4450 kronor.

 

Stora paketet:
För endast 5350 kronor får du tre behandlingar, en inspirerande bok och tillgång till onlinekursen Befria din bäckenbotten – spara över 600 kr!

Behandling som ger resultat!
Behandlingen hjälper dig att släppa spänningar bäckenbottens muskler och andra blockeringar i underlivet. Då kan energin börja flöda igen och kroppens egen läkande kraft kan ta fart. 

Du blir med grundad och kan uppleva en förbättrad självkänsla, avslappning och ökad kropps- medvetenhet. Syftet är också att du ska öka din medvetenhet och få verktyg att fortsätta supporta din bäckenbotten.

För vem?
Det kan vara för dig med symptom som vaginism, smärta vid samlag, inkontinens, åter- kommande urinvägsinfektioner, förlossningsskada, kronisk bäckenbottensmärta, tidig utlösning.

Du har kanske en känsla av att ha förlorat kontakten med dig själv, din kropp och ditt underliv, har svårt att känna njutning och och kan inte slappna av. Du känner oro i kroppen och hittar inte tillbaka till återhämtning och vila.

Hur går en behandling till?
En session innehåller samtal, vägledning och kropps-behandling. Behandling kan ske både externt och internt. Du får direkt feedback på om dina muskler är för spända eller för svaga samt förslag på träning. Tid ca 1,5 tim.

En behandling handlar inte om att processa eller fixa något, utan snarare om att bringa medvetenhet, acceptans och avslappning till området.

Mer om Irene:
Genom åren har jag hjälpt många och kombinerar effektfull behandling och övningar för bäckenbotten med taoistisk visdom. 

Med min kompetens och långa erfarenhet inom området och tillika integritet, kan jag hjälpa dig att återfå kontakten med din bäckenbotten. Både män och kvinnor är välkomna. Tveka inte att höra av dig! 

Hur bokar jag behandling?
Eftersom det är en intim och sensitiv behandling vill jag gärna prata med dig innan vi bokar tid. 

Så maila mig och berätta lite om dig och när du vill bli uppringd: info@bodycoach.nu

Eller ring eller sms:a: 0739-483943
Kommer även att försöka nå dig som nappat på att få mer information om erbjudandena!

En av mina böcker Kvinnans Tao eller Mannens Tao ingår i Stora paketet. Glädjande nog finns de nu även på engelska.

Omdömen Bäckenbottenbehandling

Avslappnad och peppad

  • ”När jag gick därifrån kände jag för första gången en väldigt stark känsla av att jag faktiskt har ett kön. En stark fysisk upplevelse.”
  • ”Underbart, varmt och odramatiskt. Känslan av att detta är det mest naturliga i världen vilket gjorde mig väldig avslappnad.”
  • ”Jag har blivit medveten om att jag spänner underlivet när jag blir stressad eller oroad. När jag släpper spänning i underlivet blir det mer flöde och känsla av frihet i hela kroppen.
  • ”Det var odramatiskt, väldigt bekvämt och avspänt. Inget kändes konstigt, pinsamt eller jobbigt. Jag blev än mer peppad på att vara kvinna och utforska min kropp mer och njuta av den!”
Kommentarer efter behandling

Kontakt, energi och läkning

  • ”Behandlingarna utfördes precis med en sådan respekt som underlivet vill bli bemött på. Och att få kontakt med muskler och olika delar på det här sättet tror jag är mycket läkande. Nu kan jag lyssna till mitt underliv med högsta respekt. Kunde inte få bättre bemötande, professionellt, mjukt, kunnigt, inkännande.”
  • ”Jag upplever en starkare kontakt med hela mitt underliv. Jag kan nu känna vilka muskler jag kan träna och därmed nå en djupare avslappning. När jag låter mitt medvetande komma ner till underlivsområdet kan jag känna att mycket energi börjar cirkulera i kroppen. Jag har fått mer energi och en ökad känsla av trygghet i min egen kropp, och även en ökad känsla av trygghet och kontakt till vår jord”. 
Kommentarer efter behandling

Torra slemhinnor
“Som 50-plussare har jag en del problem med mitt underliv, som försvårar sexlivet; torra slemhinnor och bitvis spänd muskulatur. Upplevde inte att jag fick relevant hjälp av traditionell gynekologi, så jag valde att prova Irenes behandling. Det var en lärorik och givande upplevelse. Jag hade t ex ingen aning om vi kvinnor har en prostata. Insåg att jag inte lägger någon uppmärksamhet ner i mitt underliv, och tack vare Irene´s hjälp styrde jag mitt fokus dit. Håller nu på att bekanta mig mer medvetet med underlivet! Och det skapar läkning.

Var lite nervös inför första behandlingen, men Irene var mer inkännande än någon gynekolog jag besökt. Med all sin kunskap, respekt och lyhördhet för mina gränser, stretchade hon muskulaturen, vilket gav en stor känsla av “lätthet”. Efter fyra behandlingar är jag mycket mer i kontakt med mitt underliv, och mer avslappnad i musklerna.”

Sissi, 54 år

Kronisk Bäckenbottensmärta
”För drygt två år sedan fick jag diagnosen kronisk prostatit. Jag hade smärtor i bäckenbotten och kände ömhet i genitalierna och i området runtomkring. Till en början hade jag en del katastroftankar. Jag hade haft besvär i ca 6 månader när jag fick diagnosen och har prövat olika typer av medicinska behandlingar som exempelvis antibiotika. Jag har också arbetat med kroppsterapi för att på olika sätt komma tillrätta med besvären. Gradvis minskade besvären något, men jag hade inte kunna bli symtomfri.

För ett år sedan började jag med Pelvic floor release hos Irene. Jag har under det senaste året blivit medveten om och lärt mig att få kontakt med min bäckenbotten, som faktiskt består av tre olika lager av muskler. Med hjälp av olika tekniker kan jag nu slappna av bättre, men jag har också lärt mig att använda/röra på musklerna för att på så sätt återfå en mer normal funktion. Jag har under det senaste året lärt mig att jag kan hantera spänningarna direkt i stunden med viljekraft. Det är nytt för mig och känns som en stor lättnad. Jag är fortfarande inte helt symtomfri, men känner mig mycket bättre både fysiskt, men också mentalt. Jag blir stärkt av att veta att det faktiskt går att påverka hur min bäckenbotten mår”.

Mathias, 46 år, april 2019

Är nåt fel om jag inte har sexlust?
”Jag har inte haft sexlust på super länge och inte ens haft lust att få det heller. Jag hade länge tänkt att det är något fel på mig och mitt underliv som. Irene avdramatiserade med att säga att det är okay att inte vilja ha sex, att det kan vara perioder i ens liv då det är så och det är ok. Kändes skönt att höra då jag upplever att det är en hets över att man måste ha sex för att vara en lyckad människa.

Jag var inte så spänd som jag trodde och jag fick mer inblick hur min vagina fungerar, hur den ser ut, vad de olika ”grejerna” sitter. Att det finns tre muskler och hur jag kan träna dem. Efter första behandlingen (av två) och knip- och andningsövningar så började en sorts lust att väckas och jag kan slappna av mer i underlivet.

Att tänka att underlivet är livskraftens källa gör det mera intressant att ta hand om den. Även att om jag inte har sex så är det där min kraft till livet föds. Och vem vet, kanske träffar jag någon som jag vill vara sexuellt kreativ med.

Irene har ett lugnt och behaglig sätt att vara. Hon berättar sakligt vad hon gör, vad hon ska göra. Fantastiska närvarande händer magmassagen. Jag kände mig trygg och kände tillit. Ja, jag skulle rekommendera andra denna behandling. Om inte annat för att få koll på hur ens underliv funkar”.

Anna, 45 år

Bättre kärleksliv
Efter en tid där kärlekslivet gick lite upp och ner läste jag några böcker om Tantra, tog en on-linekurs och kom i kontakt med Pelvic floor (bäckenbotten) och Irene Andersson. Jag köpte hennes fantastiska bok ”Mannens Tao” med ingående sakkunniga beskrivningar och många övningar. Jag anmälde jag mig till ett program hos Irene som gav mig en väldigt bra insikt om och kontakt med mitt inre och framför allt bäckenbotten.

Genom hennes utmärkta behandling och råd har jag hittat och stärkt mina bäckenbottensmuskler och fått ett bättre kärleksliv. Jag har löpmotionerat i många år för att hålla kroppen igång men inte förrän nu förstått att även bäckenbottens muskler, genitalierna och övriga organ i kroppen behöver motioneras.

Irene med sin oerhört stora kompetens inom området och tillika integritet gör att man med största förtroende kan överlämna hela kroppen i hennes händer. Hon har ett mycket inkännande sätt och avdramatiserar det som eventuellt skulle kunna kännas besvärligt. Man kan med lätthet prata med henne om alla problem, hon har de rätta svaren och behandlingen.

Sven, 75 år, dec 2021

Share This